Lokacija
Vrsta nekretnine
Cijena i površina

O nama

Tvrtka GROSS d.o.o. je obiteljska tvrtka osnovana 1996. godine. Osnovne djelatnosti tvrtke su vještačenja u građevinarstvu, procjene vrijednosti nekretnina i posredovanje u prometu nekretnina te smo prva takova tvrtka na Karlovačkoj županiji. Ovlaštena smo tvrtka za sudska vještačenja iz područja građevinarstva i procjene vrijednosti nekretnina,  izradu planova posebnih dijelova nekretnina (etažiranja) i posredovanje u prometu nekretnina. Od 2010. do 2014. godine djelovali smo i u najvećem, globalnom, franšiznom sustavu agencija za posredovanje u prometu nekretnina RE/MAX.


Imamo dugogodišnje iskustvo na raznim poslovima u građevinarstvu (sudska i vansudska vještačenja, procjene vrijednost nekretnina i šteta na građevinama, etažiranja, građevinska operativa, projektiranje, osiguranje građevina) i ekonomiji (financije i računovodstvo, komercijala, investicijski projekti) te 15-tak godina na poslovima posredovanja u prometu nekretnina.  Naše usluge pružali smo mnogim državnim i lokalnim institucijama, bankama i osiguravateljima te domaćim i stranim tvrtkama i fizičkim osobama.

Imamo ovlaštenja:

- stalnog sudskog vještaka za područje građevinarstva i procjene nekretnina Trgovačkog suda u Zagrebu i Županijskog suda u Karlovcu i

- ovlaštenog agenta za posredovanje u prometu nekretnina (HGK).

Naša tvrtka je potpisnica Kodeksa etike posrednika u prometu nekretnina HGK te

članica Hrvatske udruge za mirenje (HUM) sa izuzetno pozitivnim iskustvom u postupku mirenja.